Home    Industrielak  Synthetic Topcoat High Gloss 1 ltr
Synthetic Topcoat High Gloss 1 ltr

Synthetic Topcoat High Gloss 1 ltrProductomschrijving:
IME.TB300 Synthetische Aflak Hoogglans (80% binder - 20% color toners), met zeer goede eigenschappen. Voor machines, industriële OEM en reparatie, eenvoudig te verwerken. Alle mengkleuren zijn chromaat en loodvrij. Droging kan zowel geforceerd als luchtdrogend.
Ondergrond:
Ondergrond met:IME.FP300, IME.PB300. Uitgeharde oplosmiddelbestendige ondergronden en geschuurde originele- of oude laklagen. Voor plastic ondergronden pas toepassen na een hechtingstest en gebruik IME.FP600 Plastic Primer.
Voorbereiding:
Synthetische primer nat in nat of geschuurde oppervlakken (met excentrische roterende schuurmachine P320 - P400).
De duurzaamheid van het laksysteem is sterk afhankelijk van de voorbereiding van de ondergrond. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar de technische informatie “Voorbereiding en Voorbehandeling”.
Ontvetten en reinigen:
De ondergrond moet droog zijn en stofvrij zijn bijvoorbeeld: olie, vet, en dergelijke. Ontvet met siliconen verwijderaar.
Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar de technische informatie “Ontvetten en reinigen”.
Opmerking:
Het is mogelijk om IME.RS300 Verdunner of IME.AS300 Synthetische Verharder te gebruiken. Door gebruik van IME.AS300 Synthetische Verharder wordt de doorharding en de chemische resistentie verhoogd.


€ 30.00

Artikelcode: TB300

Synthetic Topcoat High Gloss   1 ltr